SKINSKOP Face Sculptor -mikrovirtaterapia

Vähemmän juonteita ja ryppyjä, kiinteämmät ja raikkaammat piirteet, parempi ihon laatu, bio-fysiologinen ”veitsetön” kohotus – luonnollisesti.

SKINSKOP on miellyttävästi rentouttava, täysin kivuton ja luonnollinen elektrostimulaatiohoito, joka tuottaa iholle ja lihaksistolle energiaa sykkivässä mikrovirtamuodossa (alle 1 mA). Hoidon aikana kudokseen siirtyvä mikrovirtaenergia vastaa niitä sähkövaraustiloja, joita tulisi luonnollisestikin esiintyä solukalvon ulkopuolella. Ikääntyminen kuitenkin johtaa varausten pienenemiseen, ionikanavien sulkeutumiseen ja soluaineenvaihdunnan heikkenemiseen. SKINSKOP on ”anti-ageing”-hoito, joka välittää iholle ja lihaksille juuri sen lisäenergian, joka vaaditaan kamppailuun ikääntymisen merkkejä vastaan. SKINSKOP Face Skulptor on vaihtoehto kauneusleikkaukselle tai leikkausta edeltävä tai sen jälkeinen hoitomuoto, joka antaa kasvonpiirteille ja iholle sileämmän, kiinteämmän, raikkaamman ja kohonneen ulkonäön.

Mikrovirtaterapiaa suositellaan otettavaksi sarjahoitona parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Hoitoja tehdään joko koko kasvoille tai valitsemillesi osille kasvoista.